دسته بندی ها
اطلاعات تماس
تلفن
۴۱ ۶۲ ۱۹۸ ۰۹۱۲ ۰۰۹۸
۹۶ ۱۲ ۷۲۴ ۰۹۱۲ ۰۰۹۸

فکس
۳۳۹۵۱۵۲۸ ۲۱ ۰۰۹۸

تلفن همراه
۹۱۲۱۹۸۶۲۴۱ ۰۰۹۸
۹۱۲۷۲۴۱۲۹۶ ۰۰۹۸

پست الکترونیک
دفتر مرکزی تهران،
ناصرخسرو ، کوی خدابنده لو ، کوی شهید کجوری ، پاساژ میثاق ، پلاک 4

فروش اکسید روی - خرید اکسید روی - قیمت اکسید روی


اکسید روی
فروش اکسید روی
خرید اکسید روی
فروشنده اکسید روی
قیمت اکسید روی


بازرگانی هیدروشیمی پیشگام در عرصه خرید و فروش اکسید روی با قیمت مناسب در عرصم مواد شیمیایی می باشد


لطفا قبل از هرگونه خرید مواد شیمیایی ، نانو مواد ، اکسید فلزات و دیگر مواد شیمیایی تخصصی با ما مشورت نمایید :
بازار تهران ، ناصر خسر
تلفن های همراه : 96 12 724 0912 - 41 62 198 0912
www.hydrochemistry.ir

این ترکیب با نام اکسید روی در پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضد آفتاب، شامپو ضدشوره و... استفاده می‌شود.  اکسید روی در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.
اکسید روی دارای خواص مرطوب کننده، آنتی بیوتیکی و دئودورانت است. به دلیل آثار ضد سبوم و منعکس کننده اشعه UV در ترکیب کرمهای ضد آفتاب نیز استفاده می‌شود.

مصارف صنعتی

این ترکیب در ساخت مواد فراوانی در صنعت مانند #پلاستیک، #سرامیک، #شیشه، سیمان، لاستیک (تایر اتومبیل)، نرم کننده، رنگها، مومها، چسب، غذاها، باتری و... استفاده می‌شود.پودر اکسید زینک کاربردهای فراوانی دارد.کاربردهای اصلی آن به صورت خلاصه ارائه می‌شود.بیشتر کاربردها از واکنش اکسید روی به عنوان ماده تشکیل دهنده سایر اجزای روی استفاده می‌کنند. کاربرد آن در علم مواد شامل ضریب شکست بالا، رسانایی حرارتی بالا، آنتی بیوتیک و مواد محافظ اشعه UV می‌باشد. به طریق مشابه به موادی مثل پلاستیک، سرامیک، شیشه، چوب، سیمان، رنگ، گریس، پماد، چسب، مهر، رنگ دانه، باتری، مدار به کار رفته در اطفاع حریق و بسیاری موارد دیگراستفاده می‌شود.

مصارف دارویی

در پزشکی و بهداشت این ترکیب با نام اکسید روی در پودر بچه، پمادهای پوستی، کرم ضد آفتاب، شامپو ضدشوره و... استفاده می‌شود. پماد زینک اکساید در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات. ضد التهاب خفیف پوستی و همچنین در ترکیب کالامین به عنوان ضد خارش کاربرد دارد.

اکسید روی دارای خواص مرطوب کننده، آنتی بیوتیکی و دئودورانت است. به دلیل آثار ضد سبوم و منعکس کننده اشعه UV در ترکیب کرمهای ضد آفتاب نیز استفاده می‌شود.

مصارف آرایشی

اکسید روی مصارف فراوانی در صنایع آرایشی دارد. این ترکیب می‌تواند اشعه UV خورشید را جذب کرده و از پوست در مقابل آفتاب سوختگی و سایر خسارات اشعه UV محافظت نماید.

اکسید روی یکی از مهمترین ترکیبات مواد آرایشی معدنی است. از آنجا اکسید روی توسط پوست قابل جذب نیست بنابراین باعث هیچ گونه حساسیت پوستی نمی شود و غیر حساسیت زا و غیر جوش زا می باشد.

همچنین در تولید دئودورانت ها و صابون ها کاربرد دارد. این ترکیب در حذف بوی بد بدن و جلوگیری از رویش باکتری ها کمک می کند و بخوبی موجب تسکین هر گونه حساسیت پوستی می شود.





دریافت فایل



    مشخصات خاص محصول


    مشخصات محصول

      • نوع محصول/خدمات
      • محصول وارداتی 
      • واحد شمارش
      • کیلوگرم 
      • نام تجاری محصول
      •  
      • پرسنل مرتبط
      • امیر زارعی 

    مشخصات دیگر محصول

      • حداقل تعداد سفارش
      •  
      • شرایط فروش
      •  
      • شرایط پرداخت
      •  
      • مقصد تحویل
      •  
      • حداقل زمان تحویل
      •  
      • گواهینامه ها
      •  

    سفارش محصول



    نام و نام خانوادگی  
    نام شرکت یا موسسه  
    شماره تماس  
    پست الکترونیک  
    شرح درخواست  
       
    کدامنیتی  
    Send